„A csoda az a külső esemény, melynek azért nem értjük az okát - mert az belül történik. 
Ez minden gyógyulásnak, teremtő mágiának, alkotásnak a titka. Először belül - aztán kívül.”  
(Müller Péter) 

Kedves Látogató!

1978  korszakalkotó dátum az orvostudomány történetében: Angliában ekkor látta meg a napvilágot a világ első lombikbabája. Louise Brown mellett ma már több mint hárommillióan, hazánkban körülbelül 30 ezren köszönhetik e módszernek az életüket. 
A L o m b i k c s o d á k című kötet  dr. Kőrösi Tamás, a győri Kaáli Intézet orvos-igazgatója, 
dr. Kőváriné Szalánczi Krisztina
pszichológus és Vida Melinda újságíró közös munkájának az eredménye. 
A könyv célja az, hogy az olvasó bepillantást nyerjen a lombikprogram módszerének alkalmazásába, az orvosi, technológiai eredmények mellett a gyermektelenség lelki hátterén, pszichés gátjain is elgondolkodhasson. És  persze nem utolsó sorban reményt adjon és kitartásra buzdítsa a párokat azáltal is, hogy például megismerteti velük a debreceni kislány, Tóth Luca születésének mindenki számára erőt adó történetét, akinek az édesanyja rengeteg beavatkozáson és műtéten túl, 13 lombiprogramot  és rengeteg győri utat vállalt azért, hogy a gyermeke megszülethessen.
Mert  a hit és a kitartás legtöbbször meghozzák a vágyott, ám gyakran már-már elérhetetlennek tűnő csodákat. A csodákat, melyek időnként hosszú-hosszú évek kétségbeesett, könnyes pillanatokkal átszőtt, reményteli várakozásai után, lombikokban és orvosok segítségével fogannak...
Lombikcsodák